KFC a introdus produse noi in meniul de mic dejun: wrapuri și sandwich-uri cu pui, ouă sau bacon, precum și clătite (desert). Printre preparatele disponibile în noul meni se numără Chicken Toast sau Chicken Bacon Cheese şi noul sandwich Fresh Wrap (cu ou, salată iceberg, o felie de brânză Cheddar și roșii, toate într-o tortilla rumenită).

„Micul dejun rămâne cea mai importantă masă a zilei. De aceea, la KFC, venim în întâmpinarea clienţilor noștri cu o gamă variată de produse proaspete și savuroase. În plus față de cafea, sandwich-uri și wrapuri, în noul meniu de mic dejun am inclus și un desert delicios: clătitele cu topping de căpșuni. De asemenea, pentru cei care au tendința de a folosi mai des butonul snooze, am prelungit disponibilitatea meniului până la ora 12:00. Îi așteptăm, așadar, alături de noi, în restaurantele KFC, pe toți cei care își doresc să înceapă ziua plini de energie și bună dispoziție”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

Meniul de mic dejun include şi produsele brandului Seattle’s Best Coffee, cu variante espresso, americano, white americano, cappuccino, mocha, latte, caramel latte și vanilla latte.