Coffee 2 Go a lansat noul design al paharelor sale de cafea. Acesta este inspirat din arta contemporană românească și prezintă lucrarea cu titlul „Swing” a artistei Andreea Macovei. Noul design de pahar a fost realizat în colaborare cu Pavot Gallery, galerie de artă care se ocupă de promovarea artei și design-ului contemporan în România și în străinătate. Această inițiativă este începutul unei serii de colaborări cu Pavot Gallery și artiști contemporani autohtoni, consacrați și chiar începători.

„Suntem un brand 100% românesc și am ales ca prin noile pahare să promovăm arta contemporană românească, ca un omagiu adus artiștilor români de pretutindeni, care ne bucură, inspiră și deschid sufletul. Este un privilegiu pentru noi să avem ocazia ca prin paharele noastre să transmitem zecilor de mii de clienți Coffee 2 Go pasiunea, talentul, migala, viziunea și inspirația pe care arta le presupune, valori cu care rezonam și noi la Coffee 2 Go. Conceptul Coffee 2 Go răspunde provocărilor omului modern, mereu în mișcare, eficient și deschis la nou, de aceea ne bucură asocierea cu designul contemporan”, a declarat Vlad Timaru, fondator Coffee 2 Go Romania.

Noile pahare, cu design vesel, inedit, se găsesc în toate cele 24 de localuri Coffee 2 Go din Capitală, Constanța, Brașov, Iași, Piatra Neamț, Pitești și Brăila.