Rețeaua Profi ajunge să fie prezentă în 351 de localități din țară odată cu inaugurările realizate săptamâna trecută. Astfel, rețeaua s-a extins cu noi unități deschise în localitățile la Smeeni (Buzău), Vama (Suceava), Ciacova (Timiș), Dudu (Ilfov), în orașul Victoria (Brașov) și în municipiul Botoșani.

Magazinele deschise la Smeeni, Vama și Ciacova funcționează în format Loco. Cel din Smeeni, județul Buzău, se află pe DN2C, în apropiere de Primărie și are o suprafață totală de 302 mp, sala de vânzări fiind de 207 mp. Cel din localitatea suceveană Vama se găsește pe strada Victoriei nr. 79A, are o suprafață totală de 395 mp, din care suprafața de vânzări măsoară 248 mp. Unitatea din localitatea timișeană Ciacova se află pe strada Cetății nr. 42 (lângă Piața Cetății). Se întinde pe o suprafață totală de 382 mp, din care sala de vânzări are 223 mp.

Noua unitate inaugurată în orașul brașovean Victoria, funcționează în format Standard și se găsește pe str. Libertății nr. 20. Are o suprafață totală de 567 mp, din care sala de vânzări este de 355 mp.

Cu o suprafață totală de 379 mp, din care suprafața de vânzări este de 257 mp, magazinul din municipiul Botoșani se prezintă în format City pe str. Săvenilor nr. 46-50. Tot în format City funcționează și noul magazin din satul Dudu, comuna Chiajna, județul Ilfov.  Acesta se află pe strada Tineretului nr. 40. Dispune de o suprafață totală de 158 mp, din care cea de vânzări este de 121 mp.

Cu magazine prezente în 351 de localități și o echipă formată din peste 12.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România.