Peste mai puțin de o lună (mai precis pe 24 octombrie), se va deschide în București cel mai mare complex de entertainment din România. Denumit Face Club Bucharest, complexul cuprinde un club de noapte, săli de evenimente de tip ballroom și un restaurant de fine-dining, toate construite la dimensiuni impresionante. Suprafața pe care se întinde noua destinație de „distracție corporate” este de nu mai puțin de 25.000 de mp și se află în interiorul complexului Romexpo.

„Realizarea unui astfel de complex a plecat de la premisa evidentă că Bucureștiul are nevoie de acest gen de locație integrată, care să asigure atât servicii speciale cât și capacitate mare de găzduire. Clubul poate primi peste 2.200 de persoane, fiind ideal și pentru evenimente corporate. Sălile de tip ballroom și restaurantul vor asigura servicii de mare calitate, gestionate fiind de un grup de manageri din străinătate. (…) Suntem convinși că marile companii vor găsi aici spațiul ideal care să facă față exigențelor lor”, a declarat Cesar Waelivaara, manager al Face Club Bucharest.

Așadar un club, două săli de evenimente de peste 800 mp și un restaurant la care vor găti bucătari cu experiență internațională vor alcătui Face Club Bucharest – cel mai mare complex de entertainment din România. Nu în ultimul rând, trebuie precizat că în cadrul complexului există chiar și o frumoasă pădurice, unde doritorii se pot plimba sau organiza diverse evenimente în aer liber.

Clubul, construit pe o suprafață de 3.000 de mp, este cel mai mare din București și a fost astfel gândit și decorat pentru a crea o experiență unică de entertainment. Pe ecrane imense, dispuse pe 600 metri, vor fi proiectate imagini spectaculoase tematice. Tavanul va recrea imaginea unui cer senin, plin de stele, un decor unic în peisajul cluburilor bucureștene. Peste 2.200 de persoane se pot bucura de acest spațiu în cadrul serilor de weekend sau al petrecerilor corporate. „Din cunoștințele noastre, doar sălile de la Palatul Parlamentului au capacitatea de a găzdui un număr așa de mare persoane. Știm că pentru companii este important să poată avea la dispoziție un spațiu în care să adune toți angajații și colaboratorii și că, de multe ori, le este greu să-l găsească”, a adăugat Cesar Waelivaara.

Și pentru că unde se adună mulți oameni vin și o groază de mașini, parcarea special dedicată clubului va fi una încăpătoare, cu peste 400 de locuri. La cerere, se oferă și serviciul de valet parking.