Cel de-al doilea restaurant Taco Bell din România va fi deschis în Mega Mall iar lansarea va avea loc până la finalul anului.

Restaurantul va fi amplasat la nivelul 2 al Mega Mall, în zona de food court. În meniul Taco Bell se vor regăsi produse precum renumitele Crunchy Taco, CrunchwrapTM, burrito, quesadilla și Nachos Supreme.

Primul restaurant Taco Bell din România s-a deschis în 12 octombrie, în Băneasa Shopping City, în urma unei investiții de 350.000 de euro, susţinea la deschidere Mark Hilton (foto mai jos), CEO Sphera Franchise Group.

În prezent există peste 360 de restaurante Taco Bell în 25 de ţări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internaţională a brandului vizează 1.000 de locaţii până în 2022.

Compania şi francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Prezența pe piața din România este gestionată de Sphera Franchise Group, operatorul exclusiv pe plan local al celorlalte două mari lanțuri de restaurante din portofoliul Yum! Brands: KFC și Pizza Hut.

Despre Mega Mall

Mega Mall este situat pe Şoseaua Pantelimon, în apropierea Arenei Naţionale. Acesta a fost inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați.

Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 72.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.