Rețeaua de restaurante KFC se extinde cu două noi unități. Una este primul restaurant din Centrul Vechi al Capitalei și se găsește pe strada Șelari. A doua etse de tip drive-through și se găsește în Oradea, în incinta centrului comercial Prima Shops, pe strada Decebal nr. 61A.

Rețeaua KFC ajunge astfel la 65 de unități în total, din care de tip drive-through trei la număr. Investiția în cele două noi restaurante se ridică la peste un milion de euro.

KFC din Centrul Vechi al Bucureștiului este deschis de luni până joi între orele 11:00 – 04:00, iar în weekend între 11:00 – 05:00, iar cel din Oradea este deschis non-stop.

„Ne bucurăm să anunţăm deschiderea restaurantelor KFC în două orașe importante din ţară, București și Oradea. Printre realizările importante de anul acesta se numără mult așteptata inaugurare a locaţiei din Centrul Vechi, una dintre cele mai populare și intens circulate zone ale Capitalei. De asemenea, deschiderea porților primului Drive-Thru din Oradea ne confirmă performanțele pe care am reușit să le atingem, ajungând din ce în ce mai aproape de consumatorii noștri din întreaga țară. Îi așteptăm cu drag pe toți cei care vor să ne treacă pragul pentru a savura cele mai delicioase și proaspete preparate, pregătite în fiecare zi, în restaurante, de bucătarii noștri.” declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Deschiderea celor două noi unități KFC a generat crearea de câte 40 de noi locuri de muncă.