Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, deschide, săptămâna aceasta, cel de-al treilea magazin în Râmnicu Vâlcea. Cu o suprafață de 1000 de metri pătrați, fiind situat în centrul comercial Shopping City recent inaugurat de NEPI, noua unitate comercială va fi cel mai mare magazin Altex din oraș. Odată cu deschiderea noului magazin, Altex ajunge la o rețea de 97 de magazine la nivel național și creează alte 20 noi locuri de muncă în oraș.

„Deschiderea unui magazin nou în Râmnicu Vâlcea este un parcurs firesc al dezvoltării pieței de electro-IT, al cererii clienților și al dezvoltării businessului nostru cu obiectivul de a răspunde nevoilor clienților. Este unul dintre cele mai mari magazine Altex deschise anul acesta și oferă clienților o gamă extinsă de produse, precum și numeroase servicii” declară Daniel Mirea, Retail Director Altex România.

Cu ocazia lansării, Altex a pregătit și o serie de oferte speciale. Toate promoțiile existente în magazin cu ocazia deschiderii sunt valabile în perioada 7-10 decembrie 2017, în limita stocului disponibil. Magazinul va funcționa începând cu 7 decembrie 2017 de luni până duminică, între orele 10.00-22.00.

Altex România este liderul pieţei româneşti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Retailerul are o reţea naţională de 97 de magazine aflate în cele mai importante, precum şi magazinul online www.altex.ro.