Kaufland România deschide miercuri, 24 ianuarie, cel de-al doilea magazin din Satu Mare şi cel de-al 117-lea hipermarket al rețelei din România.

Hypermarketul este amplasat pe str. Corvinilor, nr.1-3 şi are o suprafață de vânzare de 2.305 metri pătrați și suprafața totală de aproximativ 4500 mp. Prin deschiderea acestui magazin, Kaufland creează 90 de locuri noi de muncă.

Parcarea cuprinde 200 de locuri și include rasteluri pentru biciclete, respectiv șapte spații special amenajate pentru persoanele cu dizabilități.

În incinta magazinului, clienții pot găsi următoarele spații comerciale: Fornetti Backer and Coffee, farmacie Help Net Farma, TabacXpress, casa schimb valutar și bancomat.

De asemenea, noul magazin Kaufland pune la dispoziție și un punct Grill, prevăzut cu două case de marcat.

 „Anul acesta aniversăm 50 de ani de la deschiderea primului magazin în Europa. Astăzi, suntem bucuroși să oferim cel mai modern loc de cumpărături, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs,  Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 117 magazine în România.