Restaurantul pop-up se află în București, la Si Lounge (zona Pipera, strada George Constantinescu, nr 2-4) și va sta deschis timp de două luni, din 26 martie până pe 20 mai.

Reamintim că anul trecut, Kaufland a deschis primul magazin estival pop-up, într-un cort, în Sovata.

Revenind la restaurantul din Pipera, acesta are meniuri speciale pentru prânz sau cină, fixe sau à la carte şi e deschis de luni până sâmbătă, între orele 12:30 – 15:30 pentru prânz și 19.00 – 23.00 pentru cină.

Noul spațiu propune o experiență culinară gourmet, cu preparate create de Chef Samuel Le Torrielec (foto mai jos).

Selectăm din meniu: supe, aperitive precum soté de ciuperci cu ierburi, salată de caracatiță Provençale, tartar de somon cu avocado, diferite tipuri de salate, păstrăv cu risotto, ton la grătar cu niçoise de legume, coq au vin, kafta de vită cu orez, coaste de porc BBQ, tarte Tatin, chevice de somon sau vițel cu sos gorgonzola.

La desert: Tiramisu, Crème Brûlée sau tartă cu piersici.

Toate preparatele sunt pregătite exclusiv cu produse din magazinele Kaufland.

,,Prin acest proiect, depășim limitele magazinului și propunem un nou spațiu în care aducem experiența gourmet, exclusivistă, pe mesele tuturor. Vorbim tot mai des despre noul Kaufland, care a devenit mai mult decât un loc de cumpărături: este un fenomen care construiește în afara tiparelor, care invită la reinventare, care conectează și vine în întâmpinarea unor nevoi tot mai noi și sofisticate ale cumpărătorilor. Ne continuăm misiunea de a oferi noi experiențe și de a propune concepte culinare inedite, introduse în premieră pe piața de retail. Restaurantul pop-up este despre mâncare bună, inspirație și momente fresh. Și pentru a face totul și mai inedit, vom merge cu conceptul pop-up restaurant din loc în loc, din oraș în oraș, reinventându-ne permanent”, a declarat Valer Hancaș (foto mai sus), Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.

Prețurile preparatelor încep de la aproximativ 4 lei (pentru supa zilei) și variază în funcție de ingredientele folosite la preparare. Restaurantul are o capacitate de 100 de persoane și este dotat cu parcare.

Magazine noi

Pentru anul financiar 2018, planul marelui retailer este să deschidă 10 magazine noi, având un buget de 200 milioane euro pentru extindere şi modernizări. Anul trecut financiar, Kaufland a deschis şase magazine plus primul magazin estival pop-up, într-un cort, în Sovata.

Cel mai recent magazin deschis de Kaufland este magazinul cu numărul 119 al rețelei și cel de-al 13-lea din Capitală.Acesta a fost deschis în 17 februarie pe șoseaua Alexandriei, nr. 152, în zona Odăi, la doar circa 100 de metri de Cora.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România.