Începând cu această primăvară, Kaufland se reînnoiește cu un nou slogan, lansat la nivelul întregului grup, în toate cele șapte țări în care compania este prezentă.

Noul slogan este „Și săptămâna-i bună”. Kaufland România introduce noul slogan prin lansarea campaniei de brand „Orice s-ar întâmpla, ești pregătit”.

Kaufland a pregătit şi Calendarul evenimentelor pentru săptămâni bune, astfel că, pe tot parcursul anului, aceștia sunt invitați să se bucure de experiențe noi și în afara magazinului, participând la evenimentele susținute de Kaufland România, precum The Color Run (București, Oradea), semimaraton alături de echipa HOSPICE Casa Speranței sau Cu bicicleta la mare (București-Constanța), Party la Pop-Up Restaurant by Kaufland, Street Food Festival (Oradea, Timișoara, Brașov, Sibiu, Arad, Baia Mare, Cluj-Napoca), Comicon (București), ShortsUP (București), festivaluri muzicale precum Untold (Cluj-Napoca), Neversea (Constanța) și Artmania (Sibiu) – și multe altele. Calendarul complet va fi disponibil pe pagina de facebook.

„Promisiunea noului Kaufland este o preocupare permanentă că vei găsi totul pentru ca fiecare zi a săptămânii să devină mai bună, astfel încât să fii pregătit să treci mai ușor peste micile griji de zi cu zi”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

Schimbarea sloganului este o etapă ce face parte din procesul de reînnoire demarat anul trecut, prin care compania a devenit Noul Kaufland și a îmbrățișat o nouă identitate vizuală, noi layout-uri în magazine și a dat startul unui amplu proces de modernizare a magazinelor, inaugurând concepte precum Open Mall sau amplasarea grădinilor urbane comunitare pe acoperișurile și în parcările magazinelor.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România.