Kaufland România lansează o nouă linie de cuțite și accesorii care poartă semnătura lui Chef Foa, cunoscut mai ales datorită programului TV Masterchef, dar și preparatelor sale culinare.

 

Preţurile sunt la ofertă (mai precis, sunt la jumătate de preţ) până în 19 iunie. Spre exemplu, preţurile cuţitelor încep în perioada ofertei de la 17 lei şi ajung până la 25 de lei, în funcţie de model.

Colecția Chef Foa by Kaufland cuprinde 8 cuțite și 4 accesorii care pot fi oricui de ajutor în bucătărie. Linia de cuțite este formată din: cuţit de pâine, cuţitul bucătarului, Santoku, două cuţite de legume, un cuțit universal, cuţit pentru feliat și un satâr.

Calitatea cuțitelor este conferită de oțelul inoxidabil (tip X50CrMoV15), care le asigură un tăiș ascuțit, suprafață anti-pete, ușurință la ascuțire, rezistență și durabilitate. Lama este ideală pentru toate activitățile din bucătărie, iar mânerul ergonomic permite un control perfect la utilizare.

Gama are şi accesoriile: tocător de bambus, suport de cuţite din bambus, foarfecă de bucătărie și pilă pentru ascuţit.

Pentru lansarea gamei de articole „signed by Chef FOA”, Kaufland România anunță o campanie cu prețuri avantajoase la cuțitele și accesoriile din noua linie. În cadrul acestei campanii, clienții pot colecta punctele bonus în perioada 25 aprilie-05 iunie 2018 şi pot beneficia de 50% reducere la produsele Chef Foa by Kaufland până la data de 19 iunie.

„Indiferent dacă gătitul acasă este un hobby, o necesitate sau o aspirație către o carieră profesională, oricine petrece timp în bucătărie are nevoie de ustensile – cuțite și accesorii de cea mai bună calitate. Ne bucură foarte mult faptul că un chef de talia lui Foa și-a pus semnătura pe linia de produse by Kaufland”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România.