Ikea a anunțat astăzi începerea recrutării angajaților și angajatelor pentru cel de-al doilea magazin din București, care va fi deschis la sfârșitul verii pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 57. Candidații interesați să lucreze la viitorul magazin Ikea Pallady pot să aplice pe site-ul magazinului.

Peste 350 de angajați sunt așteptați să se înscrie pentru posturi disponibile în: vânzări, design interior/visual merchandising, relații clienți și servicii, case de marcat, mentenanță, logistică și depozitare, reaprovizionarea stocurilor, supravegherea zonei de joacă pentru copii și oportunități în serviciile aferente produselor alimentare din Restaurantul Clienților, Magazinul cu delicatese suedeze, Bistro și în Restaurantul angajaților.

După examinarea CV-urilor depuse de candidații selectați, vor urma interviuri telefonice și interviuri față-în-față.

Echipa de management a magazinului Ikea Pallady a fost recrutată din februarie 2018. A fost recrutată şi echipa de middle management. În plus, mulți colegi de la magazinul Ikea Băneasa au acceptat oportunitatea de a fi avansați în funcție sau de a prelua funcții similare în echipa noului magazin, aflat mai aproape de casele lor.

Store Manager la viitorul magazin Ikea Pallady este Cas Lachaert (foto mai jos).

Ikea oferă pentru angajaţi, printre altele, abonament medical la o clinică privată, asigurare de viață, tichete de masă, decontare lunară a unei părți din cheltuielile de transport, primă anuală de vacanță, concediu de odihnă suplimentar și altele. În plus, prin programul One Ikea Bonus, toți colegii primesc un bonus de performanță, iar prin programul de loialitate Tack! sunt recompensați colegii care au o vechime mai mare de cinci ani la Ikea, cu o contribuție anuală la planurile lor individuale de pensii.

Situat în partea de est a Bucureștiului, pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57, Ikea Pallady este al doilea magazin Ikea din România și, în acest moment, putem estima că va fi deschis la sfârșitul verii  2018, ca urmare a unei investiții de peste 80 de milioane de euro – valoarea totală a terenurilor și a construcțiilor.

Despre Ikea

Ikea Group este lider mondial în retailul de mobilier și decorațiuni. Magazinele Ikea oferă aproximativ 10.000 de produse de mobilier și soluții pentru acasă. Ikea Group deține și operează 355 de magazine în 29 de țări (date valabile în 31 August 2017).

Magazinul Ikea din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010, a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea Ikea România a devenit parte din Ikea Group. În anul financiar 2017 (1 septembrie 2016 – 31 august 2017), magazinul Ikea din România a fost vizitat de 3,3 milioane de oameni și 7,5 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul magazinului.