După Băneasa Shopping City și Mega Mall, din 12 iulie, se deschide un restaurant Taco Bell şi în ParkLake Shopping Center, din Capitală. Cu o suprafață de 225 de metri pătrați, noua unitate este rezultatul unei investiții de 400.000 de euro.

Sphera Franchise Group, grup de top din domeniul food service din România, continuă astfel extinderea rețelei Taco Bell în România. noul restaurant este la etajul 1 şi are 54 de locuri la mese.

Noi restaurante Taco Bell urmează a se deschide în curând… „continuăm extinderea, prin deschiderea de noi locații, atât în Capitală, cât și în alte orașe din România – primul dintre acestea, în curând, în Constanța”, a spus Mark Hilton, CEO Sphera Group.

Sphera Franchise Group S.A. deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Despre Taco Bell Corp.

Taco Bell Corp., subsidiară a Yum! Brands Inc. (NYSE: YUM), este cea  mai mare rețea de tip ”quick service restaurant” (QSR) din lume în domeniul produselor de inspirație mexicană. Taco Bell pune la dispoziția clienților săi produse preparate pe comandă, taco și burrito personalizabile și alte specialități.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022.

Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în anul 2022.