Starbucks a deschis a treia cafenea din zona Pipera, București. Cu această lansare, numărul cafenelelor deţinute de celebrul brand în România a ajuns la 42.

Noua unitate, Pipera Metro, se află într-o clădire de birouri din zonă, şi se întinde pe 186 mp.

„Am decis să deschidem o nouă cafenea în zona Pipera, poate cel mai aglomerat hub corporate din Bucureşti”, a declarat Karol Żuradzki (foto), Director Regional pentru România, Bulgaria și Serbia.

Cei care nu au timp să stea în cafenea, își pot lua cafeaua la pachet, într-un concept eco friendly.

Campania „Adu-ți propriul termos” presupune ca orice client Starbucks să vină oricând cu tumblerul preferat în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziționată. Astfel clienții contribuie la protejarea mediului prin limitarea consumului de hârtie și consumă cafeaua Starbucks din cana sau termosul preferat.

Despre Starbucks

Cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume.

Despre AmRest

AmRest Holdings SE este cel mai mare operator independent de restaurante din Europa Centrală și de Est. Compania își dezvoltă, de asemenea, operațiunile în Europa de Vest, Rusia și China. AmRest operează branduri cunoscute la nivel internațional, cum ar fi KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, și este, de asemenea, proprietarul lui La Tagliatella și două concepte chinezești: Blue Frog și KABB. În prezent, compania deține aproximativ 1.650 de restaurante în 16 țări.