Planul de expansiune al REWE România a continuat și în luna decembrie cu deschiderea a opt magazine Penny Market în șapte județe din România și în Capitală. Rețeaua ajunge astfel la 236 de magazine operaționale în România.

Toate cele 236 de magazine Penny Market sunt construite sau remodelate în format Future Store.

„Anul 2018 a fost foarte bun pentru noi. Am continuat strategia companiei noastre și am ajuns în și mai multe orașe din România, ceea ce înseamnă că suntem mai aproape de clienții noștri. Vom continua planul de expansiune în anii următori și vom dezvolta business-ul nostru aici astfel încât în 2025 să ajungem la 400 de magazine”, a declarat Daniel Gross (foto mai sus), Director General Penny Market România.

Până acum, deschiderile Penny Market din luna decembrie au fost:

  • Penny Market din Râmnicu Valcea, aflat pe strada Gib Mihaescu, nr. 23. Magazinul are o  echipă de 12 angajați, o suprafață de vânzare de 796 mp, 4 case de marcat, dispune de 67 de locuri de parcare. Noul spațiu are și o macelărie cu carne proaspătă. Acesta este al doilea magazin Penny Market din oraș.

  • Penny Market din București, localizat pe bulevardul Timișoara, sector 6, București. Magazinul a fost deschis pe 12 decembrie și are o echipă de 14 angajați, o suprafață de vânzare de 855 mp, 4 case de marcat și 120 de locuri de parcare. Noul spațiu are și o măcelarie.
  • Penny Market din Victoria, localizat pe strada Primăverii, nr. 7. Magazinul a fost deschis pe 12 decembrie și are o echipă de 13 angajați, o suprafață de vânzare de 598 mp, 3 case de marcat și 41 de locuri de parcare.
  • Penny Market din Sighetul Marmației, localizat pe strada Avram Iancu, nr. 20. Magazinul are o echipă de 17 de angajați, o suprafață de vânzare de 860 mp, 4 case de marcat și 78 de locuri de parcare. Noul spațiu include și o măcelarie.
  • Penny Market din Lehliu, localizat pe strada Nicolae Titulescu, nr. 6A. Magazinul are o suprafață de vânzare de 792 mp și 60 de locuri de parcare. Echipa noului magazin este formată din 16 angajați. Clienții vor putea beneficia și de măcelărie.
  • Penny Market din Curtici, deschis pe 21 decembrie 2018 și este localizat pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 45. Magazinul are o echipă de 14 de angajați, o suprafață de vânzare de 856 mp și 80 de locuri de parcare. Şi acest magazin are măcelărie.
  • Penny Market din Horezu s-a deschis în 22 decembrie 2018 și este pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 43. Magazinul are o echipă de 9 angajați, o suprafață de vânzare de 831 mp și 82 de locuri de parcare. În plus, magazinul dispune de un spațiu destinat măcelăriei.

Până la finalul anului se va mai deschide Penny Market din Chiajna, mai precis în 29 decembrie 2018. Acesta va localizat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 2A. Magazinul are o echipă de 15 angajati, o suprafață de vânzare de 810 mp și 50 de locuri de parcare. Noul spațiu va avea și o măcelarie.

Despre Penny Market

 Penny Market este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos (lângă Bucureşti), Turda și Bacău. În prezent, REWE România activează cu un număr de peste 4.300 de angajați.