CCC, retailerul polonez de încălțăminte și accesorii, a intrat pe piața din România în 2012 prin intermediul unui francizor, iar după 6 ani compania mamă a decis să cumpere toate magazinele existente la momentul achiziției, în aprilie 2018. În același timp, brandul polonez a demarat în România o campanie de extindere și modernizare a rețelei de magazine.

CCC a încheiat anul 2018 cu un număr total de 62 magazine CCC în România, performanță atinsă prin investiții în achiziționarea rețelei de magazine de-a lungul celor șase ani de prezență pe plan local, aducerea magazinelor la standardele de calitate ale grupului, cât și în extinderea numărului de unități.

„Pe termen mediu și lung, planurile CCC urmăresc extinderea continuă și rapidă, care va fi vizibilă în următorii 2-3 ani”, a declarat Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Din aprilie 2018, de când CCC este reprezentată direct pe piața din România, au fost deschise șapte magazine noi în Focșani, Slatina, Roman, Baia Mare, Satu Mare, Făgăraș, Slobozia, un alt magazin existent a fost extins în Iași, iar alte două magazine au fost relocate în Galați și Sibiu.

Odată cu relocarea, magazinul CCC din Sibiu a devenit cel mai mare magazin al rețelei din România, cu o suprafață totală de peste 1.200 mp și o gamă de peste 20.000 de produse.

„O direcție majoră de investiții a fost schimbarea conceptului magazinelor într-unul nou și modern, atât pentru noile deschideri, cât și pentru o bună parte din magazinele existente. În momentul de față designul magazinelor CCC se concentrează pe linii simple, culori neutre, finisări în tușe de gri cu elemente metalice de mobilier, aspect modern cu influențe industrial”, a declarat Dan Firoiu, Technical & Investment Manager CCC România.

Despre CCC

CCC este lider pe piața de încălțăminte din Polonia și unul dintre cei mai mari producători din Europa. CCC vizează o gamă largă de încălțăminte pentru femei, bărbați, tineri și copii.

Brandul face parte din grupul CCC, fiind cel mai mare producător de încălţăminte din Polonia, prezent și în alte 21 de ţări: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Elveția, Estonia, Emiratele Arabe Unite, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria și Qatar.

Grupul CCC, care deține propria fabrică de pantofi din piele, operează la nivel european peste 1.000 de magazine într-un spațiu total de vânzare care depășește 600.000 m.p. și vinde aproape 50 de milioane de perechi de pantofi anual.