Din luna martie, brandurile britanice de fashion Topshop și Topman urmează să intre pe piața din România, în București Mall,  cu un spațiu de peste 1.000 de metri pătrați.

Deținătorul francizei este grupul Voici La Mode și se va ocupa de extinderea brandului britanic în România.

“Vor mai urma și alte lansări de magazine în 2019”, a declarat Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group.

Peste 200 de modele de îmbrăcăminte și accesorii se vor lansa săptămânal, ca parte din colecțiile Topshop mainline, Boutique și denim. Topman va oferi game în colecțiile mainline, denim și formal outwear.

“Căutăm în permanență să îmbunătățim și să inovăm experiența de shopping pentru clienții noștri, atât online cât și offline”, a declarat Paul Price, CEO, Topshop Topman.

Brandurile vor ocupa un singur nivel, cu o suprafață de peste 1.000 mp.

Vor fi disponibile următoarele colecții:

  • Topshop: Boutique, mainline și denim
  • Topman: mainline și denim

Despre Topshop

Topshop propune o colecție denim care vinde global o pereche la fiecare 10 secunde.

Lista personalităților de seamă care au făcut parte din campaniile Topshop conține nume precum Cara Delevingne, Karlie Kloss, Jourdan Dunn, precum și Gigi și Bella Hadid. Colecții capsulă Topshop în colaborare cu designeri de renume au căpătat deja recunoaștere mondială, în special colaborările cu iconicul super model Kate Moss, mult apreciații designeri britanici JW Anderson, Christopher Kane și Joanathan Saunders, și recenta colaborare cu premiatul designer Michael Halpern.

Topshop oferă gratuit serviciul premium de Personal Shopping și Styling doar într-o selecție de magazine din cele 604, parteneri digitali și francize prezente în peste 35 de țări. Magazinul principal al brandului, din Oxford Street, Londra, are peste 1.000 de metri pătrați și primește în jur de 400.000 de vizitatori săptămânal. Topshop.com atrage în medie 4.5 milioane de vizitatori săptămânal, fie că sunt pe mobil, tabletă sau desktop și livrează în peste 100 de țări folosind o platformă tranzacțională dedicată în 9 dintre ele.

Despre Topman

Brandul britanic Topman a reușit să pună moda masculină pe harta internațională a fashion-ului şi a lansat colecții capsulă exclusive, în colaborare cu Charlie Casely-Hayford, James Long, Astrid Andersen, Agi & Sam, Nasir Mazhar și Sibling pentru a menționa doar o parte, alături de ambasadori de brand renumiți, precum Nick Jonas, Douglas Booth și James Bay.

Amprenta globală a Topman include peste 160 de magazine în UK și un total de 420 la nivel global, în 34 de țări. Topman.com lansează peste 250 de produse săptămânal și asigură livrare către 100 de țări.

Despre Voici La Mode Group

Înființat în 1960, în Cipru, Grupul Voici La Mode a fost partener în franciza pentru Marks and Spencer Cipru pentru peste 60 de ani. În 2017 a intrat pe piața din România prin preluarea M&S. Astăzi, deține 35 de magazine în Cipru și România, incluzând Topshop Topman, Marks & Spencer, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans și Cafe La Mode.