Mars, unul dintre cei mai importanți producatori din domeniul alimentar din lume, relansează gama de gumă de mestecat cu microgranule Orbit Professional într-un format nou – practic, compact. O altă noutate e aceea că, la Noul Orbit Professional, fiecare pachet conține două pastile de gumă în plus.

“Știm că românii au un pachet de Orbit preferat, si anume formatul clasic cu 10 pastile de gumă. De aceea, am decis să le oferim gama Orbit Professional în același ambalaj”, a adăugat Radovan Veselý, Brand Manager Orbit Central Europe.

Noua gamă Orbit Professional cu 12 pastile este disponibilă în magazine începând cu luna martie, la același preț cu formatul clasic de 10 pastile. Consumatorii pot alege din cele trei sortimente – Strong Mint, Spearmint și White. Pe lângă gustul fresh mentolat, Orbit Professional își păstrează formula cu microgranule.

Merită amintit şi că Orbit Professional nu conține zahăr.

Mars în Europa Centrală

Mars a intrat pe piața din România în 2008. Din 2016, filiala din România este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include și piețele din Ungaria, Cehia, Slovacia. Cu 540 de angajați (denumiți Asociați), organizația din Europa Centrală operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale. Mai mult, Mars operează în regiune două dintre cele mai mari fabrici ale sale în aceste segmente, incluzând o fabrică în Csongrád-Bokros Ungaria, care produce mâncare uscată și recompense pentru animale și, de asemenea, o facilitate de producție pentru dulciuri fără ciocolată care include și centrul de dezvoltare pentru dulciuri din Poříčí nad Sázavou din Republica Cehă.

Despre Mars, Incorporated

Mars, Incorporated este o afacere de familie, cu o istorie de peste un secol în fabricarea de diverse produse și oferirea de servicii pentru oameni și pentru animalele de companie. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 35 miliarde de dolari, compania este un business global care produce mărci precum: M&M’s®, Snickers®, Twix®, Milky Way®, Dove®, Pedigree®, Royal Canin®, Whiskas®, Extra®, Orbit®, 5™, Skittles®, Uncle Ben’s®, Mars Drinks and Cocoavia®.