La 2 ani de la lansarea Penny FM, primul radio live de cumpărături din România este de acum disponibil și online, pe www.pennyfm.ro, atât în varianta pentru desktop, cât și în varianta optimizată pentru telefonul mobil.

Noua platformă își întâmpină vizitatorii cu hit-uri contemporane cât și piese binecunoscute în rândul românilor, știri “de România”, oferte, emisiuni moderate live dar și informații despre modalitățile de promovare.

Cu varianta online, Penny FM va putea transmite „informațiile din programul fiecărei zile chiar și în afara magazinelor noastre” a declarat Cristina Florescu, Director Marketing, Penny Market | REWE Romania.

Despre Penny FM

Lansat în România încă din ianuarie 2017, Penny FM face parte din marea familie Radio Max GmBH din Viena, Austria, o reţea de radiouri de tip POS in-store şi DAB+, cu experienţă de 22 ani şi cu un reach zilnic de peste 10 milioane de ascultători, în Germania, Austria, Italia, Cehia şi România.

Despre Penny Market

Penny Market este parte a grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos (lângă Bucureşti), Turda și Bacău.

Cel mai nou magazin Penny a fost deschis zilele trecute la Târgu Neamț, județul Neamț, cu un spațiu de vânzare de 794 mp.

În prezent, REWE România deține 237 de magazine Penny Market la nivel național și activează cu un număr de peste 4.300 de angajați.