Produsul Mobil Nelimitat de la Telekom Romania le permite clienților să se aboneze, în medie, în mai puțin de 5 minute. Acesta poate fi achiziţionat din magazinele Telekom Romania și ale partenerilor, precum și din orice magazin Mega Image sau Shop & Go, în urma unui parteneriat dintre cele două companii.

„Sunt de 20 de ani în industria telekom. Cu timpul, consumatorii şi-au  schimbat comportamentul de consum astfel că ni se pare normal ca şi operatorii să-şi regândească business-ul. Suntem convinşi că vom schimba piaţa de profil cu acest nou produs”, a declarat Andreas Elsner (foto stânga), Director Executiv Comercial – Segment Rezidențial, Telekom Romania. Acesta a adăugat că în următorii trei ani, Telekom Romania îşi propune să se apropie de o cotă de piaţă de 25%.

Produsul există în magazine „neoficial”, adică înainte de lansarea oficială de astăzi, încă din 27 iunie. Interesant este că acest parteneriat Telekom Romania – Mega Image a fost pus la punct în doar cinci săptămâni.

„Integrăm în experiența de shopping ceva absolut nou, un produs menit să răspundă nevoilor clienților noștri de a accesa servicii nelimitate de telefonie, continuând astfel și drumul nostru către un nou standard al retail-ului modern”, a declarat  Adrian Nicolaescu (foto dreapta), VP marketing, comunicare și sustenabilitate Mega Image.

Detalii

Astfel, clienții care achiziționează Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat dupa introducerea cartelei în telefon și apelarea numărului 1234. Oricând după activarea serviciilor valabile inițial pentru 30 zile, pot alege să își înregistreze numărul pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgând câțiva pași simpli pentru a beneficia lunar, fără perioadă minimă contractuală, de acces la Internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate, plus 100 de minute internaționale fix/mobil – totul la un preț promoțional de 6 euro pe lună, TVA inclus (aproximativ 29 lei, TVA inclus). Clienții care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, alegând opțiunea Mobil Nelimitat.

În magazinele Mega Image și Shop & GO, clienții vor găsi stand-uri cu noul produs ca exemplu și ca sursă de informație, acesta putând fi achiziționat de la casierie, la prețul stabilit de distribuitor, unde li se vor înmâna pliante cu detalii, inclusiv parcursul digital de înregistrare la abonament.

„Nelimitat de la un magazin Telekom, Mega Image sau Shop & Go, poate să treacă la abonament, pe loc, printr-un proces integral digital, uşor de urmat. Acesta este un produs telecom cu adevărat revoluţionar în România, oferindu-le clienţilor cel mai uşor mod de a deveni abonați”, a declarat Andreas Elsner.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Compania oferă servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 703 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.