Rețeaua de magazine Penny Market se extinde cu o nouă unitate în București. Astfel, rețeaua ajunge la 242 de spații deschise în România.

Noul magazin Penny Market din București de pe Șoseaua Pantelimon, nr. 46, are un spațiu de vânzare de 814 mp și o echipă de 14 angajați

Noul magazin are 63 de locuri de parcare și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune și de o componentă verde, acoperișul fiind prevăzut cu panouri fotovoltaice răspunzătoare pentru transformarea energiei solare în energie electrică.

Cu o strategie de expansiune ambițioasă, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șapte ani pe piața din România.

Magazinele Penny Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub noul concept, Future Store.

Despre Penny Market

Penny Market este parte a grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny Market în România este alcătuită din 242 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.500 de angajați.