Lidl deschide joi un nou magazin în orașul Ploiești, pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 1. Magazinul are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp și de 135 de locuri de parcare. Noua unitate are circa 25 de salariaţi.

Magazinul instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Despre Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume, operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 250 de magazine și 5 centre logistice.

Al cincilea depozit al marelui retailerîn apropierea orașului Roman, în comuna Cordun, a început să fie operaţional din luna mai, fiind cel mai recent depozit construit. Celelalte depozite logistice locale ale marelui retailer sunt la Iernut, Nedelea, Chiajna şi Lugoj.