Rețeaua de magazine Penny Market se extinde cu două unităti în Sibiu și Roman. Astfel, rețeaua ajunge la 246 de spații deschise în România.

Cele două deschideri ale lunii noiembrie sunt următoarele:

  • Penny Market Sibiu, al treilea magazin Penny Market din Sibiu (județul Sibiu), aflat pe Strada Gușteriței, Nr. 21, cu o echipă de 18 angajați, o suprafață de vânzare de aproximativ 860 mp și 83 de locuri de parcare.
  • Penny Market Roman, al doilea magazin din Roman (județul Neamț), este situat pe Strada Miron Costin, Nr. 3. Unitatea are 16 angajați şi o suprafață de vânzare de 780 mp și 38 de locuri de parcare.

Magazinele Penny Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub noul concept, Future Store.

Compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șapte ani pe piața din România.

Despre Penny Market
Penny Market este parte a grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny Market în România are o echipă de peste 4.500 de angajați.