Altex România deschide un nou magazin în Arad, în 30 ianuarie, ajungând astfel la 105 magazine în toată țara. Acesta este cel mai mare centru de servicii al rețelei din țară, amenajat pe o suprafață de 4.000 de mp.

„Arad este un oraș în plină dezvoltare, tocmai de aceea am ales să deschidem cel mai mare magazin electro-IT din rețeaua noastră”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex. Noul centru de servicii se află pe Calea Radnei nr. 294.

Amintim aici şi că una dintre cele mai recente mişcări ale companiei este tranzacția prin care a preluat RTC Proffice Experience, distribuitor de consumabile și mobilier pentru birouri, de la fondul de investiții Oresa Ventures. În această tranzacţie, Casa de avocatură D&B David şi Baias a acordat asistență firmei Complet Electro Serv, parte din grupul Altex. RTC Proffice Experience a fost fondată de omul de afaceri Octavian Radu, actualmente patronul Diverta.

Altex a avut în anul 2018 o cifră de afaceri de circa 720 de milioane de euro şi un profit net de peste 10 milioane de euro.

Compania are, însumat, peste 4.000 de angajaţi în magazine, la sediul central din Voluntari şi în depozitele de marfă.

Compania a fost înfiinţată şi dezvoltată imediat după 1990 de antreprenorul Dan Ostahie. Primul magazin fizic Altex a fost deschis în anul 1993 în Piatra Neamţ.