Lidl inaugurează 7 mai un nou magazin în Voluntari,  după ce în 30 aprilie a deschis un nou magazin în orașul Mioveni din județul Argeș, ambele cu stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Unitatea din Voluntari, județul Ilfov, este pe Str. Emil Racoviță, Nr. 51.

Noul magazin din Voluntari, în care vor lucra aproximativ 20 de angajați, are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp și dispune de peste 130 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde vor putea fi încărcate două mașini simultan.

Noul magazin Lidl din Voluntari dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Unitatea din Mioveni este pe Bulevardul Dacia, Nr. 136 – 138 și are, de asemenea, o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Despre Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 260 de magazine și 5 centre logistice.

Al cincilea depozit al marelui retailerîn apropierea orașului Roman, în comuna Cordun, a început să fie operaţional din luna mai a anului trecut, fiind cel mai recent depozit construit. Celelalte depozite logistice locale ale marelui retailer sunt la Iernut, Nedelea, Chiajna şi Lugoj.