Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide vineri, 4 septembrie, la Lugoj, magazinul cu numărul 52 al rețelei.

Cel mai nou magazin Dedeman este situat pe Strada Timișorii și este rezultatul unei investiții totale de circa 11 milioane de euro. În această sumă sunt incluse cheltuielile pentru achiziția terenului, lucrările de construcție, rafturile și obiectele de mobilier utilizate în amenajarea zonei comerciale și de birouri, echipamentele și utilajele necesare desfășurării activității, precum și stocurile de marfă pregătite pentru inaugurare.

Dedeman Lugoj are o suprafață totală de aproximativ 10.000 mp. Parcarea are 242 de locuri. În noul magazin au fost instalate 7 case de marcat. Echipa Dedeman Lugoj este formată din 137 de angajați.

“Prin deschiderea magazinului din Lugoj, continuăm să ne respectăm angajamentul de a fi prezenți și în orașe mai mici”, a declarat Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

Pentru cei care preferă să facă cumpărăturile de acasă, aplicația Dedeman pentru smartphone sau tabletă poate fi de ajutor.

Aplicația se dovedește a fi utilă chiar și în incinta magazinului, clienții având posibilitatea de a afla informații și caracteristici complete despre orice produs prezent pe raft, prin simpla scanare a codului de bare de pe eticheta de preț.

Dedeman Lugoj este al doilea magazin inaugurat de companie anul acesta, după ce magazinul din Slobozia și-a deschis porțile în luna martie.

Dedeman în cifre

– 52 de magazine, 4 centre logistice, parc auto propriu;

– o gamă de peste 45.000 de produse pentru casă și grădină;

– între 7.500 și 18.000 mp – suprafaţa unui magazin;

– peste 11.000 de angajaţi;

 

Dedeman este o afacere controlată de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, ale cărei baze au fost puse în anul 1992. Compania a avut în 2019 o cifră de afaceri de circa 8,3 miliarde de lei, în creştere cu 15% faţă de 2018, conform cifrelor de la Ministerul Finanţelor.