Kaufland România a inaugurat joi, 3 decembrie 2020, la Târgoviște, magazinul cu numărul 136 al rețelei naționale.

“Pentru întreg anul financiar, care se încheie la finele lui februarie 2021, sunt programate 13 magazine noi”, a declarat recent Loredana Samoilă (foto mai jos), PR and Communications Specialist al Kaufland România.

Kaufland Romania a dublat la 300 milioane de euro bugetul de extindere pentru 2020, de la valoarea de 142 milioane de euro de anul trecut. Bugetul de extindere înseamnă, printre altele, achiziție terenuri, construcții, expansiune şi modernizare magazine.

Amintim tot aici că în această toamnă, marele retailer a aniversat 15 ani de prezență în România, după ce în 13 octombrie 2005 a deschis prima sa unitate în Colentina, Bucureşti.

De atunci a ajuns cel mai mare retailer din România şi a 4-a companie activă pe plan local după cifra de afaceri.

“Kaufland România are în prezent, pe plan local, circa 12.500 de angajați cu normă întreagă şi, indirect, susține alte aproximativ 48.000 de locuri de muncă”, a adăugat Loredana Samoilă.

Situat pe Strada Aleea Mănăstirea Dealu, Nr. 2C, Târgoviște, jud. Dâmbovița, cel de-al treilea magazin Kaufland din oraș are o suprafață totală de peste 4.900 metri pătrați, dintre care peste 3.000 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Parcarea oferă 292 de locuri, din care 14 pentru persoane cu dizabilități, 8 pentru părinți și 12 rasteluri pentru biciclete.

Hipermarketul este prevăzut cu 8 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

În parcare, clienții vor avea la dispoziție o stație e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 136 de magazine în România.