Leroy Merlin, intrat pe piața din România în 2011, va deschide un  magazin în municipiul Târgoviște, în 14 mai. Acesta va fi a 19-a unitate de pe plan local a marelui retailer francez specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit.

Magazinul este situat pe strada Laminorului numărul 93, acesta fiind cea de-a 19-a unitate a rețelei din România a retailerului francez.

„Această nouă deschidere se înscrie în strategia noastră de extindere accelerată a rețelei de unități Leroy Merlin pe plan local, prin care ne propunem să devenim leader în piața de DIY în România”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

Tot legat de extinderea accelerată propusă încă din urmă cu peste 5 ani, amintim aici că francezii de la Leroy Merlin au preluat 15 magazine bauMax în 2014 şi pe cele mai multe le-a rebranduit.

Magazinul din Târgoviște

Noul magazin va avea o suprafață totală de 10.000 metri pătrați. În magazinul din Târgoviște, clienții vor avea la acces la peste 25.000 de produse din categorii de interes cât mai variate precum: materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte, produse pentru casă și multe altele.

Magazinul are şi soluții alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care se pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară, Comanda telefonică – pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, sau Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu.

Magazinul Leroy Merlin Târgoviște va avea peste 100 de angajați, dintre care 85 au fost deja recrutați. În prezent, mai sunt disponibile 24 de posturi precum: Consilier Vânzare (18 poziții), Consilier Supply Chain (5 poziții) sau Consilier Administrativ Supply Chain (1 poziție).

Noul magazin Leroy Merlin din Târgoviște este aproape de orașele Moreni, Pucioasa sau Găești.

Despre Leroy Merlin

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud şi are un total de peste 115.000 de angajați.

În România funcționează 18 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2.000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.