Eveniment Lidl Romania cu Helmuth Duckadam la Timisoara

Lidl România, lider al retailerilor locali după cifra de afaceri, a deschis deja două noi magazine în această lună, unul în Botoşani şi altul în Turnu Măgurele. Marele discounter german a deschis anul trecut, în ciuda pandemiei, 39 de noi unităţi (dintre care 9 relocări) şi încă 4 unităţi în luna februarie. Reţeaua a depăşit astfel 320 de magazine.

Revenind la luna martie, magazinul din Botoșani, deschis în 7 martie, este pe strada Independenței, Nr. 4 şi are o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp. Unitatea dispune de 120 locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Similar, cel din Turnu Măgurele are o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp, peste 130 locuri de parcare și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Conform celor mai recente date disponibile, după cifra de afaceri din anul 2020, Lidl este cel mai mare retailer local, cu o cifră de afaceri de aproape 13 miliarde de lei.