Carrefour România deschide un magazin Supeco în Bârlad, ajungând astfel la o rețea națională de 28 de magazine ale formatului de discounter. Magazinele Supeco au aproximativ jumătate din articole la costuri reduse pentru achizițiile în volume mari. Noul magazin are o suprafaţă totală de peste 1.400 mp.

Magazinul Supeco, adresat atât familiilor, cât și micilor afaceri, oferă prețuri mici la toate produsele, dar și reduceri pentru volume mari la aproximativ jumătate din produse: cu cât crește numărul de produse cumpărate, cu atât prețul per bucată scade. Oferta este valabilă în cazul achiziționării a cel puțin două articole de același fel, produsele vizate fiind semnalizate la raft prin etichetele colorate.

„Conceptul magazinelor Supeco vine în sprijinul consumatorilor cu promisiunea unor prețuri mai mici față de media pieței, completate de oferte zilnice și de avantaje pentru achizițiile unor volume mari,” a declarat Silviu Diaconu, Director Supeco.

Noul magazin Supeco din Bârlad aflat pe strada Popa Șapcă, nr. 3, în apropierea pieței centrale.

În prezent, la nivel naţional, există magazine Supeco în Oradea, Timișoara, Arad, Suceava, Bacău, Călărași, Piatra Neamț, București (Titan și Rebreanu), Sfântu Gheorghe, Constanța, Reghin, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Gheorgheni, Iași, Baia Mare, Târgoviște, Slatina, Slobozia, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Galați, Focșani şi Craiova.

Despre Supeco şi Carrefour

Supeco completează rețeaua de peste 370 de magazine Carrefour cu formatul de discount, alături de magazinele Carrefour hipermarket, market și express. Carrefour România operează în România prin patru entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operațional SRL și Supeco Investment SRL.

În 2021, grupul francez a avut pe plan local o cifră de afaceri de 2,3 miliarde euro, cu 2% mai mult decât în 2020. Chiar şi în prima jumătate a anului curent, vânzările grupului au crescut cu peste 4% comparativ cu S1 2021, ajungând la circa 1,16 miliarde euro.