Caroli Foods Group, parte a grupului Sigma, a primit înalta distincție de Furnizor al Casei Regale a României pentru produsele marca Sissi, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Regal, în prezența Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei României și a Alteței Sale Regale Principele Consort.

Printre altele, a fost apreciat angajamentul companiei față de comunitatea locală, în special din județul Argeș, unde se află unitatea de producție Caroli Foods Group, și sprijinul acordat educației și sportului.

“Suntem onorați de distincția acordată mărcii Sissi și aș dori să împărtășesc această realizare cu toți cei 1.300 de colegi ai noștri, cu toate comunitățile și cu consumatorii noștri, cărora le suntem foarte recunoscători. Datorită implicării lor active, ne propunem să menținem calitatea premium în toate aspectele activității noastre, continuând totodată să fim pionieri în inovație”, a declarat Roxana Manolescu – CEO Caroli Foods Group.

Titlul de Furnizor al Casei Regale a României se acordă pentru o perioadă de trei ani.

Despre Caroli Foods Group

Caroli Foods Group a fost înființată în 1994 și are un portofoliu de peste 200 de produse prin intermediul a cinci mărci: Caroli, Sissi, Campofrio, Maestro și Primo. Compania are o fabrică în Pitești și dispune de facilități logistice în toată țara.

Sigma este un grup alimentar multinațional care produce, comercializează și distribuie produse alimentare de marcă, inclusiv produse din carne ambalate, brânzeturi, iaurturi și alte alimente refrigerate și congelate. Sigma are un portofoliu diversificat de mărci de top și operează 65 de unități de producție și 184 de centre de distribuție în 18 țări din cele patru regiuni cheie ale sale: Mexic, Europa, Statele Unite și America Latină.

Sissi este o gamă de șuncă cu doar 1,5% grăsime, sub această marcă fiind dezvoltate sortimente variate fiert-afumate și crud-uscate la vrac, în vid și feliat, din carne de porc, pui sau curcan.