SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, a semnat un nou contract de închiriere, pentru o perioadă de 10 ani, cu CAFÉLIER – un operator de cafenele premium, de specialitate, care oferă o gamă largă de cafea, dulciuri artizanale și băuturi.

CAFÉLIER deschide trei puncte de vânzare în cadrul SkyTower: primul în holul high-tech al clădirii; unul în zona SkyHub Events Center nou inaugurată la primul etaj, iar cel de-al treilea va fi un proiect de design realizat într-un container, amplasat în exterior, chiar lângă grădina urbană recent finalizată de către SkyTower.

 „Ne propunem să îmbunătățim constant și să acoperim cât mai bine nevoile chiriașilor în legătură cu clădirea noastră emblematică, iar CAFÉLIER va fi un mare plus pentru serviciile noastre premium”, a declarat Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România – compania care deține și administrează SkyTower.

„CAFÉLIER at Sky Tower” este primul nostru proiect situat în inima comunității de afaceri din București”, a declarat Corina Serban, Managing Partner CAFÉLIER.

Construcţia turnului din zona Floreasca-Aurel Vlaicu a fost finalizată în decembrie 2012. În prezent, gradul de ocupare al SkyTower este de aproape 100%.

Despre Sky Tower

Sky Tower este cea mai înaltă clădire din România, are 37 de etaje, ajungând la o înălțime de 137 de metri deasupra solului și 60 de metri de structură subterană cu 5 etaje de locuri de parcare și depozitare. Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă.