Penny, unul dintre cei mai activi retaileri din România, își extinde rețeaua și inaugurează un nou magazin în centrul comercial nou deschis Cub Center din Câmpulung, județul Argeș. Astfel, rețeaua Penny ajunge la un număr de 339 de unități pe plan local.

Noul magazin Penny Câmpulung Vișoi se află pe Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6 și are o suprafață de vânzare de 1.064 mp. Primul Penny din oraş a fost deschis pe strada Negru Vodă.

Marele retailer a deschis anul trecut 36 de unităţi, multe dintre inaugurări fiind spre finele anului. Ţinta este atingerea pragului de 600 de unităţi până în anul 2029.

În Cub Center (foto mai sus), Penny îşi găseşte locul alături de magazine precum Carrefour, Flanco, Kik, Sinsay, Tedi, Sportisimo, Deichmann, Agroland, Noriel.

Despre Penny

Penny este parte a grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 339 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajați.