Expansiunea McDonald’s în România continuă cu al cincilea restaurant din județul Timiș și primul deschis în afara Timișoarei, la Dumbrăvița. Investiția totală s-a ridicat la aproximativ 12 milioane de lei.

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, își extinde rețeaua națională prin deschiderea restaurantului cu numărul 97, în comuna Dumbrăvița, județul Timiș. Noul restaurant tip Drive-Thru marchează prima inaugurare pentru McDonald’s în 2023.

„Suntem entuziasmați pentru viitor și pentru planurile de expansiune din acest an. Vom continua să inaugurăm restaurante moderne”, a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.

McDonald’s Dumbrăvița este dotat, printre altele, cu ecranele digitale de afișare a produselor, disponibile atât în restaurant, cât și pe aleea Drive-Thru, și kioskurile digitale de comandă. Create pentru a le oferi clienților posibilitatea de a comanda mai rapid și mai simplu, kioskurile le oferă acestora și opțiunea să achite contactless, cu telefonul mobil sau cardul bancar, sau cash, la casa de marcat. În plus, folosind kioskurile digitale, utilizatorii aplicației McDonald’s pot scana codul QR din secțiunea MyM Rewards, pentru a aduna puncte de loialitate ce devin ulterior oferte.

Restaurantul se întinde pe o suprafață de 148 de mp și are o capacitate de peste 160 de locuri, la interior și pe terasă. Acesta beneficiază de serviciul de livrare McDelivery, cât și de cafeneaua dedicată McCafé, unde există o gamă variată de băuturi calde sau reci și deserturi.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 97 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 51 restaurante cu McDrive și 54 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.400 de angajați.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 175 de restaurante și are 9.000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe.

Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, care deține o serie de divizii cu operațiuni diverse. Cu o echipă de 11.000 de oameni, prin diferitele sale filiale, Hili Ventures este implicată în servicii alimentare și retail, servicii imobiliare și de ospitalitate, transport maritim, inginerie și tehnologie în 11 țări, în Europa și Africa de Nord.

Hili Ventures este partener al Apple, iRiparo, Konecranes, McDonald’s, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri globale.