Kaufland se alătură Federației Române de Rugby în calitate de Partener Oficial al Echipelor Naționale și al Ligii Naționale de Rugby. Marele retailer a  încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de circa 16,01 miliarde de lei, în creștere cu 15% față de anul anterior, potrivit informaţiilor publicate de Ministerul de Finanțe.

Logo-ul Kaufland își va face apariția pe tricourile echipei naționale la meciul România – Statele Unite ale Americii, care se va juca pe data de 5 august, de la ora 20.00, pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf”.

Naționala României de Rugby, supranumită „Stejarii”, va juca toamna asta la Cupa Mondială de Rugby din Franța. Pentru pregătirea preliminară competiției din Franța, România va disputa trei meciuri test, în care va întâlni naționala Statelor Unite ale Americii pe 5 august, urmat de un meci cu Georgia la Tbilisi, pe 12 august, și un alt meci cu Italia, pe 19 august. La Cupa Mondială de Rugby, România se află în Grupa B și va disputa meciuri cu Irlanda, Africa de Sud, Scoția și Tonga.

„La Kaufland, susținem activ performanța în sportul românesc. Prin urmare, ne bucurăm să ne alăturăm Federației Române de Rugby, un partener care împărtășește valorile noastre în ceea ce privește excelența în sport și preocuparea pentru durabilitate. Împreună, vom încuraja performanța în rugby-ul românesc și vom continua să promovăm temele ecologice, contribuind la un viitor mai bun pentru generațiile viitoare”, a declarat Anna-Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland România și Republica Moldova.

 „Partenerii rugbyului românesc se regăsesc în valorile acestui sport, în conduita pe care el o imprimă indivizilor, în planurile sale de a face lumea mai bună pentru generațiile viitoare. Ne bucurăm să avem Kaufland alături de noi de acum încolo, convinși fiind că suportul și creativitatea lor vor fi cheia unor proiecte interesante, cu puternic impact pozitiv la nivel social, cu ajutorul cărora sportul cu balonul oval să creasca și să fie popularizat, împreună cu viziunea retailer-ului. Le urăm bun venit în marea familie a rugbyului și sperăm să îi răsplătim cu victorii cât mai numeroase”, a completat Alin Petrache, Preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 168 de magazine în România.