Publicitate in paginile virtuale ale Retailers.ro

De ce ati apela la publicitatea Retailers.ro?

Televiziunea nu mai este un canal  suficient pentru a garanta eficienta unei  campanii de comunicare si trebuie folosit  impreuna cu alte medii, precum online-ul  si social media” – Caroline Henne, regional  business development director GfK.

Potrivit firmei de cercetare Gemius,  Romania are 8,9 milioane de utilizatori  online, ocupand locul 5 in Europa Centrala si de Est. Dintre acestia,  27% au  varste cuprinse intre 25 si 34 de ani,  persoane ce folosesc mediul online  pentru un proces continuu de informare si  evaluare a alternativelor. Stirile se afla in  topul informaiilor cautate pe internet de  catre utilizatorii romani.

SEO Monitor Romania: lunar sunt 11,9  mil. de cautari  Google pentru Stiri, 3,4  mil. pentru piaa de FMCG, 5,4 mil. pentru  imbracaminte, 1,4  mil. carti.

Publicatia online Retailers.ro este o  platforma proaspata si vie ce uneste zilnic  consumatorii cu jucatorii pietei autohtone si  internationale – cum sunteti dvs. – printr-o  informare obiectiva si de calitate.  Intr-un cuvant: formam o comunitate. La acest moment avem aproximativ 4.200 de prieteni pe Facebook care ne citesc materialele.   Intr-un an am crescut la 20.000-30.000 de vizitatori unici lunar si aproximativ 80.000 de afisari. Si… crestem…

Retailers.ro publica informatii despre  produsele nou lansate pe piata,  despre campanii si evenimentele  brandurilor, inaugurari de magazine,  super si hipermarket-uri, centre comerciale, precum si informatii  despre piata in sine si trenduri,  realizand o informare facila a  cumparatorilor si consumatorilor.   Ne referim la segmentele de retail:  food&drink, beauty&fashion, smart  IT&C, do-it-yourself (DIY).  Platforma noastra ajuta la loializarea  cumparatorilor printr-o informare  permanenta.

Stim cat de importanta este targetarea corecta si  eficienta a campaniilor, de aceea echipa de vanzari  a platformei online este pregatita sa ofere solutii  compatibile cu nevoile unice si bine determinate  ale companiei pe care o reprezentati. Ofertele  Retailers.ro sunt personalizate, tratand fiecare  partener cu respectul cuvenit. 

La acest moment putem oferi mai multe tipuri de promovare: de la bannerele obisnuite la pop-up bannere, advertoriale simple sau advertoriale prezente in slide-ul Retailers.ro, promovare evenimente, link-uire de cuvinte cheie, personalizarea meniului site-ului etc, optiuni care pot fi combinate in functie de nevoile campaniei dvs. de promovare.

Pentru cereri de oferte sau pur si simplu intrebari contactati-ne pe vanzari@retailers.ro sau alexandru.ilie@retailers.ro.

Multumim pentru interes!
Echipa Retailers.ro

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *