Zilele acestea, Romaero Baneasa este gazda celei de-a X-a editie a Salonului Auto Bucuresti&Accesorii 2012, eveniment dedicat iubitorilor de automobile si nu numai.

Alaturi de exponatele principale-automobilele, vor fi prezente si piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.

La eveniment si-au anuntat prezenta reprezentanti ai celor mai cunoscute marci de automobile precum Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Opel, Chevrolet, Citroen, Honda, Kia & Hyundai, iar cei interesati pot beneficia de testari ale celor mai noi modele intrate pe piata de automobile din Romania.

Dealerii de pe piata locala vor prezenta peste 20 de premiere, patru din cele mai importante fiind prezentate de TiriacAuto (noua generatie a Hyundai Santa Fe, noul Mercedes-Benz A-Klasse, Mitsubishi Outlander si Ford B-Max). Lista premierelor este completata de noua Honda CR-V, minivanul Ford Transit Custom, Opel Astra Sedan, Chevrolet Malibu si Cruze Station Wagon, Volvo V40, una dintre cele mai sigure masini din lume, Citroen C-Elysee şi Peugeot 301, noii concurenti ai Daciei Logan, crossoverul Peugeot 508 RXH si 4008, noua Seat Ibiza facelift si Skoda Citigo.In total,  vor fi expuse peste 100 de automobile, pe o suprafata de 11.000 mp.
Titi Aur, cel mai cunoscut pilot de raliu din Romania, va participa la SAB& Accesorii 2012, unde va instala laboratorul mobil de simulare, ocupand o suprafata de 100 mp pentru a efectua demonstratii de tamponari, rasturnari ale vehiculelor.

Pretul unui bilet la SAB& Accesorii 2012 este de 15 lei, iar doritorii sunt asteptati in intervalul 08:00-20:00, in fiecare zi pana duminica, 28 octombrie.