Despre Retailers.ro

De ce?

Stiati ca 20 de procente din PIB-ul Romaniei sunt determinate de activitatea segmentului comercial? Procentul provine din nevoile vitale ale locuitorilor sai, dar si din necesitatea lor de a simti ca traiesc. Pentru asta consuma.

Retailers.ro va scrie despre si pentru cei care consuma, precum si pentru cei care simt acest consum drept cerere – producatori, importatori, furnizori de servicii… retaileri.

Cum?

Toate stirile si povestile de pe piata vor trece printr-un filtru al gandirii, al analizei si al bunului simt. In final va reiesi o informatie consistenta, dar usor si rapid de citit. Nu vrem sa stati ore in sir analizand-analize, in loc sa va CONSUMATI viata. Vrem sa ne vizitati putin si zilnic, pentru a lua pulsul pietei. Speram noi, unul cu un ritm din ce in ce mai bun.

Cine?

Suntem o mana de jurnalisti in presa de business cu peste 8 ani de experienta care au ramas – inca- pe campul muncii, sperand ca o informatie de calitate conteaza mai mult decat superlativele. Credem mai mult in exemplul comparatiilor.

Credem de asemenea in puterea cuvantului, si nu a numelui. De aceea suntem REDACTIA Retailers.ro

Nu ezitati sa ne criticati, sa ne comentati sau sa ne oferiti parerea. Dialogul este de cele mai multe ori unul cu rezultat constructiv.

Pentru propuneri de subiecte: redactie@retailers.ro

Cand?

Zilnic.

Cat?

In cazul fericit in care veti gasi aceasta platforma noua si vie, una numai buna de promovat campanii ”corporatiste” nu ezitati sa ne contactati colegul priceput in negocieri de tip win-win pentru ambele parti.

Pentru propuneri de campanii: vanzari@retailers.ro

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *