In perioada 30 ianuarie -12 februarie va avea loc targul de cafea si ceaiuri in toate hipermarketurile Auchan. In cadrul acestuia vor fi prezente peste 400 de produse special aduse din toata lumea: cafea cu cu origini din Peru, Costa Rica, Brazilia, Haiti, Guatemala, Columbia si alte tari, in diferite tipuri de ambalaje si sortimente: cafea macinata, boabe si solubila, cafea cu arome (curmale, guarana, cirese, ceai verde), cafea decofeinizata, espresso, capsule de cafea, dar si ciocolata calda si cappuccino.

In categoria ceai vor fi prezente diverse sortimente, pentru toate gusturile: ceai de plante, ceai verde, ceai negru, ceai de fructe, ceai instant, ceaiuri functionale.
De asemenea, clientii au la dispozitii si produse din categorii complementare, cum ar fi: miere cu sortimente speciale (portocal, rozmarin, lavanda, tei, poliflora), zahar din fructe, brun, colorat (galben, verde, orange – culori naturale obtinute din concentrat de legume), croissante, briose, precum si recipientele in care pot fi servite cafeaua si ceaiul.