Inainte de inceperea verii, Starbucks a lansat un nou Frappuccino –  Mocha Coconut Frappuccino. Acesta este preparat cu cafeaua Starbucks Espresso Roast, sos de ciocolata dulce-amarui, sirop de cocos si gheata blendata, peste care se asaza un strat generos de frisca , drizzle de ciocolata si fulgi de cocos caramelizati.

De asemenea, si bautura Mocha Cookie Crumble Frappuccino a revenit in meniul restaurantelor Starbucks din Romania. Acesta este un amestec de sos bogat de ciocolata, sirop de vanilie si chipsuri de ciocolata. Este preparat tot cu cafeaua Starbucks Espresso Roast si lapte, blendate apoi cu gheata. Totul e garnisit apoi cu  frisca de ciocolata si topping din farame de biscuiti de ciocolata.
Clientii  pot de asemenea sa isi creeze propriul lor Frappuccino din cele peste 35.000 de posibile variante de a combina ingredientele.

Pentru iubitorii de Frapuccino, Starbucks declara intre orele 15-17, in perioada 16-23 mai, Frappucino Happy Hour – fiind un interval in care  clientii au oportunitatea de a beneficia de oferta de 1+1 la toate bauturile pe baza de gheata blendata.