Producatorul de electrocasnice Miele a lansat, in premiera pentru piata din Romania, masina de spalat vase cu tehnologia patentata Knock2Open ce permite deschiderea masinii prin simpla bataie la usa acesteia – G 6000.

„Cu un design minimalist, noua masina de spalat vase din generatia G 6000, integrata perfect in mobilierul de bucatarie datorita dotarii cu tehnologia patentata Knock2Open, este acum disponibila in Romania in cadrul Miele Showroom si la partenerii din tara”, a declarat Loredana Butnaru, director de vanzari Miele Romania.

Sistemul poate diferentia intre lovirea propriu-zisa a usii si alte sunete produse in interiorul camerei, acesta fiind proiectat astfel incat sa elimine orice posibilitate de deschidere accidentala a masinii de spalat vase.

Noul model include in continuare functiile apreciate de clientii Miele, precum raftul 3D pentru tacamuri, BrilliantLight, ComfortClose si designul Comfort basket. Optional, toate modelele pot fi echipate cu un cos suplimentar pentru tacamuri, ce permite spalarea simultana a unei cantitati mai mari de astfel de obiecte.

Masinile de spalat vase din generatia G 6000 fac parte din clasele energetice A+++ sau A++, ce garanteaza o eficienta energetica sporita, iar economia de apa utilizata este maximizata datorita pompei controlate electronic, ce reduce consumul pana la 6,5 litri pentru programul Automatic.