Cea mai mare companie de solutii de imprimare, Hewlett Packard Romania (HP)  a lansat recent un nou model de imprimanta  creata special pentru firmele mici si mijlocii.

HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One copiaza si scaneaza documente, trimite si primeste faxuri si, in plus, asigura o viteza de imprimare mai mare decat modelele anterioare, iar costul de imprimare este mai mic daca se utilizeaza cartuse HP de capacitate mare. Imprimanta are o viteza de imprimare de 16 pagini alb-negru pe minut si 9 pagini color pe minut.

Noua creatie HP, Officejet 6700 Premium e-All-in-One dispune si de optiunea HP e-Print, care ofera posibilitatea de a imprima de oriunde, cu ajutorul unui telefon mobil.

In plus, aceasta poate fi conectata direct la internet, astfel incat, cu ajutorul ecranului tactil, pot fi imprimate documentele fara a fi necesar intermediul unui calculator. In acelasi timp, portul USB situat frontal permite editarea si imprimarea documentelor direct de pe USB.

“In mediul economic competitiv actual, companiile mici si mijlocii au nevoie de cele mai bune resurse tehnologice pentru a opera mai eficient, pentru a-si vinde serviciile mai usor si pentru a se dezvolta”, a afirmat Tatiana Diamandopol, IWS Lead Category Manager HP.