La sfarsitul lunii octombrie, Cosmote Romania, al treilea jucator pe piata de telecom din Romania, a lansat  smartphone-ul Smart Play creatie proprie, special conceput pentru persoanele ce au nevoie de internet, jocuri si aplicatii multiple.

Cosmote Smart Play utilizeaza Android Gingerbread si un touchscreen de 3.5 inch a carui rezolutie este de 480x 320 pixeli. Camera foto este de 3.2 megapixeli, iar memoria RAM de 512 MB ce permite stocarea a 200 MB, detaliu ce poate fi imbunatatit prin intermediul unui microcard SD pana la 35 GB.

Alte caracteristici foarte cautate de pasionatii de smartphone-uri sunt posibilitatea de conectare Wi-Fi, Bluetooth si GPS, cerinte pe care Smart Play le indeplineste.

Cosmote Smart Play vine insotit de doua aplicatii preinstalate,Dolce Mobile Tv si web’n’walk, puse la dispozitie de Cosmote, asadar posesorii vor avea posibilitatea de a viziona programe tv direct de pe telefon, iar cei pasionati de jocuri sau alte aplicatii vor avea acces direct la portalul dorit.

Smartphone-ul este disponibil in magazinele Cosmote si Germanos atat in varianta cu abonament XL, cat si in varianta la liber.

Abonamentul Cosmote XL cu un pret de 18.90 euro/luna, permite achizitionarea smartphone-ului la pret de 1 leu, iar posesorul va avea la dispozitie 250 minute nationale/internationale, 2000 minute si 2000 SMS-uri in reteaua Cosmote, 2000 minute in reteaua Romtelecom, 1500 apeluri video, 150 MMS-uri in retea si 150 MB de trafic de date.

Cosmote Smart Play este disponibil si in varianta “la liber”, la un pret de 499 lei.