Asa cum ne obisnuieste in fiecare saptamana, eMag propune clientilor si in intervalul 6-11 noiembrie  o varietate de oferte la gama de produse comercializate.

Laptopurile HP cu procesoare Intel Core i3, i5 si i7 vin la pachet cu o multifunctionala HP Deskjet cadou. Pretul de pornire a laptopurilor ce intra in aceasta promotie este de 1.799 de lei, iar pretul de vanzare al multifunctionalei este de 199 de lei.

In aceeasi perioada, reprezentantii eMag vor oferi ultrabookuri la preturi reduse cu 400 de lei, iar laptopurile Toshiba vor avea un discount egal cu TVA.

Efectele 3D vor fi cu pana la 1.000 lei mai ieftine prin achizitionarea oricarui TV 3D de pe stoc.

Pasionatii de fotografie gasesc discounturi semnificative de pana la 600 lei, in functie de produs. Oferta este valabila pentru mai mult de 200 de modele de aparate foto compacte, DSLR sau mirrorless create de diferite branduri renumite in domeniu.

In plus, daca cumperi doua produse Philips din promotie, primesti 50% reducere la cel cu pretul mai mic.Promotia vizeaza castile audio, docking, MP3 playere, rame foto, DVD playere, reportofoane, radio cu ceas, sistemele audio si sistemele Home Cinema.

Mai exista oferte cu 10% reducere la sistemele desktop, 10% reducere la aparatele frigorifice, 10% discount la toata gama de cuptoare cu microunde, reduceri la pachetele de incorporabile pentru bucatarie, 20% reducere la mixerele si blenderele Philips si lista poate continua.