Targul de Craciun din Sibiu din Piata Mare  ajuns la a sasea editie  se numara printre primele zece din Europa in topul Targurilor de Craciun.

Cele 65 de casute decorate de sarbatoare sunt ocupate de expozanti din toate colturile tarii veniti special sa-si arate maiestria in prepararea obiectelor si a bunatatilor specifice sarbatorilor de iarna. Timp de o luna, vizitatorii se vor putea bucura de frigarui din fructe trase in ciocolata, clatitite cu bucati de fructe  si diverse preparate cu specific in timp ce vor cauta cadoul potrivit pentru cei dragi.

Lumanarile sculptate manual, globulete din FiMo (lut de modelaj), accesoriile si obiectele decorative din fier forjat, accesorii din blana, ceaiurile ambalate de sarbatoare si jucariile din material ecologic se numara printre produsele specifice targului.

Daca intregul Sibiu va fi atractia turistilor, atelierul lui Mos Craciun va fi principala atractie a celor mici, lucru dovedit inca din editiile anterioare.

Si pentru ca nu se poate Targ de Craciun fara brad impodobit si lumini, organizatorii evenimentului au pregatit totul in spiritul sarbatorilor: brad impodobit, lumini ce impanzesc cei 5.000 mp, colinde si o multime de bunatati si obiecte decorative.

Targul va fi deschis pana in data de 26 decembrie, iar cei interesati pot lua pulsul evenimentului prin transmisia live.