In intervalul 29 si 31 ianuarie 2013, in AFI Palace Cotroceni Bucuresti se va desfasura campania „Mega lichidare de stoc”, un eveniment popular in care vizitatorii se vor bucura de reduceri de peste 70% din pretul produselor la majoritatea magazinelor din incinta mall-ului.

Campania cu promotii este un prilej ideal atat pentru retailerii de fashion si accesorii, cat si pentru amatorii de shopping. Daca in cazul primilor, acestia isi pot lichida stocurile din sezonul de iarna si isi maresc vizibilitatea, clientii pot achizitiona produse la preturi foarte mici sau pot chiar descoperi noi branduri fata de care vor deveni fideli pe viitor.

Partenerii confirmati pana in prezent sunt: Otter, Aldo, Benvenuti, Goldenpoint, Plusoptic, Kenvelo, Lee Cooper, Noriel, Cropp Town, Reserved, Pepper, Pada Murre, Real Hypermarket, Premaman, Okaidi, New Look, Depot 96, Office Shoes, Ziggo, Bam Boo, Why Denis, Carpisa, Ecco, Il Passo, Staccato, Clarks, Stonefly, Optiplaza, Shoe Art, Guy Laroche, I.D. Sarrieri, Karen Millen, Fox, House of Art, Sprinfield, Pimkie, La Femme, Veronesse, Champion, Springfield, Geox.