Ultima inovatie Adidas – pantofii sport Energy Boost sunt considerati elementul surpriza contra principalului sau competitor – Nike. In acest moment, Adidas se afla pe locul sase in topul producatorilor de incaltaminte sport din Statele Unite, dar intentioneaza sa schimbe acest lucru prin lansarea pantofilor Energy Boost, pereche vanduta cu 150 de dolari.

Planurile Adidas vizeaza vanzarea a un milion de perechi  Boost in acest an si chiar depasirea Nike – liderul actual, in decurs de cinci ani, pe piata din America, acolo unde compania a intampinat cele mai mari probleme.

Energy Boost au fost conceputi pe baza unei noi tehnologii de amortizare a impactului cu solul care asigura cel mai mare retur de energie din industria produselor pentru alergare.

Materialul revolutionar  este foarte durabil si rezistent la schimbarile de temperatura, putand fi folosit si la temperaturi ridicate de +40 grade celsius si la temperaturi foarte scazute de pana la -20 grade celsius.

Nu numai talpa revolutionara atrage la noul produs, ci si partea superioara, care ofera confort optim si sustine foarte bine picioarele in timpul miscarii.