METRO Cash& Carry Romania isi invita clientii din segmentul HoReCa sa participe la cea de-a treia editie Metro Chef, o competitie de arta culinara. Incepand cu aceasta editie, sunt acceptate la inscriere si cantinele si firmele de catering. METRO Chef 2013 se va desfasura in perioada mai-octombrie 2013, iar pana in acest moment, sunt inscrise 30 de echipe de bucatari.

Si pentru ca o competitie incepe cu incalzire, anul acesta membrii juriului vor oferi sesiuni de gatit de o zi fiecarei echipe.

Editia a treia METRO Chef  continua anul acesta, intr-o noua abordare, spre a veni in intampinarea asteptarilor clientilor din domeniul ospitalier. Pe langa o segmentare diferita a etapelor de competitie in functie de specificul gastronomic, in 2013 se va oferi cate o zi de pregatite pentru fiecare echipa inaintea sesiunilor de competitie pe categorii. In plus, toate etapele din concurs se vor desfasura la Centrul de Pregatire in Gastronomie din Bucuresti.

Competitia este adresata clientilor METRO din segmentul HoReCa si doreste sa sustina competitivitatea si standardele inalte ale specialistilor din domeniul ospitalier. In final, doar trei echipe vor fi castigatoare pentru fiecare categorie, iar valoarea totala a premiilor este de 87.500 lei, si vouchere de cumparaturi de 11.500 lei.