Unul dintre cei mai populari retaileri de mobila din Romania, Ikea, a lansat noul catalog IKEA 2014, ce va fi disponibil online din 19 august. 

„Anul acesta, ne concentram pe ce conteaza cel mai mult acasa – timpul petrecut impreuna. Studiile din toata lumea arata ca oamenii sunt tot mai stresati de faptul ca nu mai au timp pentru ei, pentru casa si pentru cei dragi, ca nu mai au timp sa pretuiasca bucuriile simple de zi cu zi de acasa. Tocmai de aceea, Catalogul IKEA 2014 ofera solutii accesibile si ingenioase pentru momentele petrecute impreuna cu cei dragi – copii, soti, parinti, frati, surori, iubiti, prieteni sau chiar animalul de companie” a declarat Daniela Stoican, PR Manager al IKEA Romania.

Noul catalog vine cu o extensie digitala imbunatatita. Aplicatia IKEA Catalogue permite utilizatorilor sa mobileze o camera in realitatea augmentata si sa vada cum arata peste 100 de produse din catalog in propria casa. In plus, utilizatorii vor gasi mai multe idei pentru decorarea si amenajarea locuintei, vor vedea camere din unghiuri diferite, vor crea liste de cumparaturi si vor fi la curent cu toate noutatile din magazin. Aplicatia permite si verificarea informatiilor despre produse si a existentei acestora in stoc si este disponibila gratuit in Google Play si App Store incepand din 15 august.