Magazinele real,- Arad, Constanta Nord, Oradea Episcopia si Suceava continua sa opereze sub brandul real,-, potrivit unui comunicat remis Retailers.ro. La sfarsitul anului trecut,  Grupul Auchan a semnat un acord cu distribuitorul german METRO GROUP in vederea cesionarii activitatilor Real in Europa Centrala si de Est. Francezii de la Auchan au cumparat 20 din cele 24 de unitati Real.

Astfel, cele patru magazine mentionate isi continua activitatea operationala in cadrul REAL HYPER MAGAZINE SRL, companie aflata in proprietatea METRO GROUP, pastrandu-si aceeasi strategie pentru a oferi clientilor preturi mici si o gama cat mai variata de produse pentru intreaga familie. Intreaga gama sortimentala va beneficia de produse locale gratie parteneriatelor  cu producatorii locali din fiecare regiune, astfel incat clientii real,- sa aiba acces la o gama larga de produse alimentare si nealimentare romanesti.

Noua entitate va avea si o noua pagina de web disponibila la adresa www.real-hyper-magazine.ro . “Vizitatorii site-ului  www.real-hyper-magazine.ro vor avea acces la informatii generale despre companie,  magazine,  servicii disponibile,  oportunitati privind noi locuri de munca in cadrul acesteia etc. De asemenea,  site-ul are o sectiune dedicata producatorilor locali din fiecare regiune,  prin intermediul carora clientii  au acces la o gama larga de produse alimentare si nealimentare romanesti”, se arata in comunicat.